
A LA CARTE
FINGERFOOD
-
Patatas Bravas
-
Lookbroodjes
-
Rillette van Duroc
-
Iberico Cebo 28 mnd
-
Scampi Fritti
-
Assortiment Kroketjes (feta, iberico, chorizo)
-
Calamari Rabas
-
Bruschettas Tomaat 4st
VG
-
12.00
-
10.00
-
14.00
-
16.00
-
12.00
-
14.00
-
12.00
-
13.00
no fish - no meat
-
Tomatensoep - Room
Tomato Soup – Cream
-
Burrata - Rucola - Tomaat - Basilicum - Olijfolie
Burrata – Arugula – Tomato – Basil – Olive Oil
-
Kaaskroketten - Salsa Tomaat
Cheese Croquettes – Salsa Tomato
-
Risotto – Groene Asperges - Saffraan
Risotto – Green Asparagus – Saffron
-
Veggie Creatie van de Chef
VG
-
12.00
-
20.00
-
19.00
-
21.00
-
20.00
HG
-
-
-
-
-
24.00
-
26.00
-
25.00
OF THE SEA
-
Carpaccio Zalm - Komkommer - Geitenkaas - Avocado
Carpaccio Salmon – Cucumber – Goat Cheese – Avocado
-
Garnaalkroketten - Tzatziki
Shrimp Croquettes – Tzatziki
-
Scampi - Guzto - Pasta (Pittige Roomsaus - Look - Zuiderse Groenten)
Prawns – Cream – Garlic – Vegetables – Pasta
-
Gegrilde Tonijnsteak "Caponata"
Grilled Tuna Steak “Caponata”
-
Gamba’s a La Plancha (gepeld) - Patatas Brava
Large Prawns a al Plancha
-
Zeebaars - Spinazie - Kerstomaat - Kruidenpuree
Sea bass – Spinach – Cherry tomato – Herb puree
VG
-
20.00
-
23.00
-
21.00
-
24.00
-
24.00
-
22.00
HG
-
26.00
-
30.00
-
27.00
-
33.00
-
33.00
-
31.00
OF THE LAND
-
Rundscarpaccio - Rucola - Parmezaan - Balsamico
Beef Carpaccio – Arugula – Parmesan – Balsamic
-
Vitello Tonnato (Zacht Gegaard Kalfsvlees - Tonijnsaus - Kappers)
Veal – Tuna Sauce
-
Tagliata Di Manzo (Rundsvlees - Parmezaan - Zongedroogde Tomaten)
Beef Steak – Parmesan – Sundried Tomato
-
Hoevekipfilet - Paddenstoelen - Pancetta - Aioli
Farm Chicken Fillet – Mushrooms – Pancetta
-
Tapa Rubia Gallega ( 3 bereidingen van Rundsvlees)
3 Preparations of Spanish Rubia Gallega Beef
-
Ossobuco - Pasta
Ossobuco – Pasta
-
Rundersteak - 1 Side Dish* en saus naar keuze, frietjes of kroketjes
Beef Steak – 1 Side Dish and Sauce
-
Zesrib Rubia Gallega (330gr) - 1 Side Dish* en saus naar keuze - frietjes
Entrecote Rubia Gallega (330gr) 1 Side Dish* and sauce – fries
-
Saus Naar Keuze: Baskische Béarnaise - Peperroom - Champignonsaus
Béarnaise – Pepper Cream – Mushroom Sauce
VG
-
19.00
-
20.00
-
21.00
-
20.00
-
-
-
-
-
22.00
-
-
HG
-
25.00
-
26.00
-
30.00
-
27.00
-
34.00
-
33.00
-
30.00
-
39.00
SIDE DISHES
-
* Sla Mix - Tomaten Salade - Witloofsla
Mixed Salad – Tomato Salad – Chicory Lettuce
-
Supplement : Frietjes - Kroketten - Rozemarijnaardappel - Puree4.00
-
Supplement : Mayonaise - Ketchup1.50
SALADE
-
Caesar - Kip - Parmezaan
Caesar – Chicken – Parmesan
-
Geitenkaas - Pancetta - Honing
Goat cheese – Pancetta – Honey
-
Tijgergarnalen - Pijnboompitten - Basilicumdressing
Tiger Prawns – Pine Nuts – Basil Dressing
VG
-
19.00
-
19.00
-
24.00
HG
-
25.00
-
25.00
-
31.00
PASTA VG/HG
-
Tortelloni Kreeft - Tomaat - Courgette
Tortellini Lobster – Zucchini – Tomato
-
Spaghetti - Carbonara
Spaghetti – Italian Bacon – Garlic
-
Ravioli Champignons - Truffelsaus - Parmezaan
Ravioli Mushrooms – Truffle Sauce – Parmesan
-
Pasta - Champignons - Gerookte Kip - Truffelsalsa - Parmezaan
Pasta – Mushrooms – Chicken – Truffle – Parmesan
-
Lasagne
VG
-
23.00
-
19.00
-
20.00
-
20.00
-
18.00
HG
-
28.00
-
24.00
-
26.00
-
26.00
-
24.00
SWEETS
-
Panna Cotta - Amarena Kers - Amandel
Panna Cotta – Amarena Cherries – Almond
12.00 -
Chocolade Moelleux - Vanille Roomijs13.00
-
Sabayon - Vanille Roomijs
Zabaglione – Vanilla Ice cream
13.00 -
Scroppino - Limoncello - Cantuccini
Scroppino – Limoncello – Cantuccini
13.00 -
Citroentaart - Sorbet Framboos
Lemon Pie – Sorbet Raspberry
13.00 -
Dame Blanche
Vanilla Ice Cream – Hot Chocolate Sauce
8.50/12.00 -
Assortiment Van Sorbet
Assorted Flavors of Sorbet
8.00/11.50 -
Coupe Colonel13.00
-
Crème Brûlée met Vanille13.00
DEGUSTATIE 3x3cl
-
Trio van Single Malt Whisky23.00
-
Trio van Rum22.00
-
Trio van Porto18.00
-
Trio van Grappa18.00
In ons restaurant werken we met diverse allergenen. Heb je een voedselallergie of een vraag over de samenstelling van onze producten? Onze medewerkers helpen je graag verder!
TAKE-AWAY
GUZTO blijft de TAKE-AWAY SERVICE aanbieden.
Je kan jouw bestelling nu makkelijk ONLINE doorgeven,
Vervolgens kan je de gerechten komen afhalen.
En dit tijdelijk met 20% KORTING! op de restaurantkaart.
Gewoon doen 😉