A LA CARTE

FINGERFOOD

  • Patatas Bravas
  • Lookbroodjes
  • Rillette van Duroc
  • Iberico Cebo 28 mnd
  • Scampi Fritti
  • Assortiment Kroketjes (feta, iberico, chorizo)
  • Calamari Rabas
  • Bruschettas Tomaat 4st

VG

  • 12.00
  • 10.00
  • 14.00
  • 16.00
  • 12.00
  • 14.00
  • 12.00
  • 13.00

no fish - no meat

  • Tomatensoep - Room

    Tomato Soup – Cream

  • Burrata - Rucola - Tomaat - Basilicum - Olijfolie

    Burrata – Arugula – Tomato – Basil – Olive Oil

  • Kaaskroketten - Salsa Tomaat

    Cheese Croquettes – Salsa Tomato

  • Risotto – Groene Asperges - Saffraan

    Risotto – Green Asparagus – Saffron

  • Veggie Creatie van de Chef

VG

  • 12.00
  • 20.00
  • 19.00
  • 21.00
  • 20.00

HG

  • -
  • -
  • 24.00
  • 26.00
  • 25.00

OF THE SEA

  • Carpaccio Zalm - Komkommer - Geitenkaas - Avocado

    Carpaccio Salmon – Cucumber – Goat Cheese – Avocado

  • Garnaalkroketten - Tzatziki

    Shrimp Croquettes – Tzatziki

  • Scampi - Guzto - Pasta (Pittige Roomsaus - Look - Zuiderse Groenten)

    Prawns – Cream – Garlic – Vegetables – Pasta

  • Gegrilde Tonijnsteak "Caponata"

    Grilled Tuna Steak “Caponata”

  • Gamba’s a La Plancha (gepeld) - Patatas Brava

    Large Prawns a al Plancha

  • Zeebaars - Spinazie - Kerstomaat - Kruidenpuree

    Sea bass – Spinach – Cherry tomato – Herb puree

VG

  • 20.00
  • 23.00
  • 21.00
  • 24.00
  • 24.00
  • 22.00

HG

  • 26.00
  • 30.00
  • 27.00
  • 33.00
  • 33.00
  • 31.00

OF THE LAND

  • Rundscarpaccio - Rucola - Parmezaan - Balsamico

    Beef Carpaccio – Arugula – Parmesan – Balsamic

  • Vitello Tonnato (Zacht Gegaard Kalfsvlees - Tonijnsaus - Kappers)

    Veal – Tuna Sauce

  • Tagliata Di Manzo (Rundsvlees - Parmezaan - Zongedroogde Tomaten)

    Beef Steak – Parmesan – Sundried Tomato

  • Hoevekipfilet - Paddenstoelen - Pancetta - Aioli

    Farm Chicken Fillet – Mushrooms – Pancetta

  • Tapa Rubia Gallega ( 3 bereidingen van Rundsvlees)

    3 Preparations of Spanish Rubia Gallega Beef

  • Ossobuco - Pasta

    Ossobuco – Pasta

  • Rundersteak - 1 Side Dish* en saus naar keuze, frietjes of kroketjes

    Beef Steak – 1 Side Dish and Sauce

  • Zesrib Rubia Gallega (330gr) - 1 Side Dish* en saus naar keuze - frietjes

    Entrecote Rubia Gallega (330gr) 1 Side Dish* and sauce – fries

  • Saus Naar Keuze: Baskische Béarnaise - Peperroom - Champignonsaus

    Béarnaise – Pepper Cream – Mushroom Sauce

VG

  • 19.00
  • 20.00
  • 21.00
  • 20.00
  • -
  • -
  • 22.00
  • -

HG

  • 25.00
  • 26.00
  • 30.00
  • 27.00
  • 34.00
  • 33.00
  • 30.00
  • 39.00

SIDE DISHES

  • * Sla Mix - Tomaten Salade - Witloofsla

    Mixed Salad – Tomato Salad – Chicory Lettuce

  • Supplement : Frietjes - Kroketten - Rozemarijnaardappel - Puree
    4.00
  • Supplement : Mayonaise - Ketchup
    1.50

SALADE

  • Caesar - Kip - Parmezaan

    Caesar – Chicken – Parmesan

  • Geitenkaas - Pancetta - Honing

    Goat cheese – Pancetta – Honey

  • Tijgergarnalen - Pijnboompitten - Basilicumdressing

    Tiger Prawns – Pine Nuts – Basil Dressing

VG

  • 19.00
  • 19.00
  • 24.00

HG

  • 25.00
  • 25.00
  • 31.00

PASTA VG/HG

  • Tortelloni Kreeft - Tomaat - Courgette

    Tortellini Lobster – Zucchini – Tomato

  • Spaghetti - Carbonara

    Spaghetti – Italian Bacon – Garlic

  • Ravioli Champignons - Truffelsaus - Parmezaan

    Ravioli Mushrooms – Truffle Sauce – Parmesan

  • Pasta - Champignons - Gerookte Kip - Truffelsalsa - Parmezaan

    Pasta – Mushrooms – Chicken – Truffle – Parmesan

  • Lasagne

VG

  • 23.00
  • 19.00
  • 20.00
  • 20.00
  • 18.00

HG

  • 28.00
  • 24.00
  • 26.00
  • 26.00
  • 24.00

SWEETS

  • Panna Cotta - Amarena Kers - Amandel

    Panna Cotta – Amarena Cherries – Almond

    12.00
  • Chocolade Moelleux - Vanille Roomijs
    13.00
  • Sabayon - Vanille Roomijs

    Zabaglione – Vanilla Ice cream

    13.00
  • Scroppino - Limoncello - Cantuccini

    Scroppino – Limoncello – Cantuccini

    13.00
  • Citroentaart - Sorbet Framboos

    Lemon Pie – Sorbet Raspberry

    13.00
  • Dame Blanche

    Vanilla Ice Cream – Hot Chocolate Sauce

    8.50/12.00
  • Assortiment Van Sorbet

    Assorted Flavors of Sorbet

    8.00/11.50
  • Coupe Colonel
    13.00
  • Crème Brûlée met Vanille
    13.00

DEGUSTATIE 3x3cl

  • Trio van Single Malt Whisky
    23.00
  • Trio van Rum
    22.00
  • Trio van Porto
    18.00
  • Trio van Grappa
    18.00

In ons restaurant werken we met diverse allergenen. Heb je een voedselallergie of een vraag over de samenstelling van onze producten? Onze medewerkers helpen je graag verder!

TAKE-AWAY

GUZTO blijft de TAKE-AWAY SERVICE aanbieden.

Je kan jouw bestelling nu makkelijk ONLINE doorgeven,
Vervolgens kan je de gerechten komen afhalen.

En dit tijdelijk met 20% KORTING! op de restaurantkaart.

Gewoon doen 😉